celo leto nižja mesečna naročnina zate in za tvojega prijatelja!

pripelji prijatelja, sorodnika ali znanca na enega izmed spodnjih naročniških paketov in oba si zagotovita kar 30% popust na mesečno naročnino za eno leto!


kako do popusta?

da si zagotoviš popust, je potrebnih le nekaj korakov:

  • svojo unikatno kodo, ki si jo prejel v SMS sporočilu, podari prijatelju, sorodniku ali znancu
  • tvoj povabljen prijatelj naj sklene novo naročniško razmerje na naročniškem paketu bob 5ka, hit bob ali drzni bob ter vnese tvojo kodo. to lahko uredi preko bob.si/prijava ali s klicem na 068 680 680.
  • na naslednji položnici vaju že čaka popust v višini 30% osnovne mesečne naročnine!


izgubljena koda za ugodnost? ne skrbi, pošlji SMS s ključno besedo »popust« na 4333 in v povratnem SMS sporočilu boš prejel svojo kodo.


pohiti, ponudba velja le do konca septembra!ponudba velja do 30. 9. 2018 in je na voljo za potrošnike. promocijska ponudba vsebuje znižanje cene mesečne naročnine v višini 30% za obdobje 1 leta od sklenitve novega naročniškega razmerja in velja za vse nove naročnike, ki sklenejo novo naročniško razmerje na paketu bob 5ka, hit bob ali drzni bob do vključno 30.9.2018 ob uporabi promocijske kode ter obstoječe naročnike na katerem koli naročniškem paketu z osnovno mesečno naročnino, od katerega dodeljena promocijska koda je bila porabljena pri sklenitvi novega naročniškega razmerja. vsaka koda je unovčljiva le enkrat. popust v višini 30% na osnovno mesečno naročnino se obračuna 12 zaporednih mesecev, po preteklih 12-ih mesecih se naročnina začne zaračunavati skladno s cenikom. ponudba ne velja za naročnike paketa bob 4 cente. vse cene vključujejo DDV.