postani bob uporabnik aktiviraj naročniško razmerje

govori najceneje, brez skritih pasti in brez vezave.

po kupljeni bob SIM kartici, lahko postaneš naročnik s preprostim postopkom prijave. v postopku lahko izbiraš med različnimi paketi, opcijami in tudi preneseš svojo trenutno številko – ne glede na to ali si obstoječ ali nov uporabnik!
1
postopek prijave naročniškega razmerja ti bo vzel 10-15 minut, potreboval pa boš:
osebne podatke
davčno številko
2
če prenašaš obstoječo številko na bob, potrebuješ tudi:
obstoječo telefonsko številko
številko računa, ki ne sme biti starejši od 90 dni (v kolikor si pri trenutnem operaterju naročnik)
PUK-kodo, ki jo najdeš na certifikatu ali dobiš pri trenutnem operaterju, ter 5 eur dobroimetja na računu (v kolikor si pri trenutnem operaterju predplačnik)
3

po opravljeni aktivaciji ti pooblaščena oseba na naveden naslov dostavi naročniško pogodbo in v kolikor prenašaš številko, pa tudi obrazec za prenos številke. po podpisu en izvod ostane tebi, drugi izvod pa vrneš pooblaščeni osebi.

takoj po opravljeni aktivaciji pa boš na naveden elektronski naslov prejel vse dokumente, vključno s splošnimi pogoji za izvajanje komunikacijskih storitev, pogoji za izvajanje storitev bob in posebnimi pogoji za izvajanje mobilnih storitev, ki so ti že predhodno na voljo.

na nekaterih novejših Apple aparatih lahko pride do nedelovanja prenosa podatkov in pošiljanja MMS sporočil v gostovanju (izjema je gostovanje pri A1 Hrvatska, Vip mobile Srbija ter A1 Austria). v kolikor boš uporabljal novejšo Apple napravo, ti svetujemo, da predno začneš z sklepanjem naročniškega razmerja, preveriš ali imaš možnost ročno spreminjati APN nastavitve na svoji napravi.

v naslednjem koraku boš potreboval telefon z vstavljeno bob kartico SIM, saj boš nanjo prejel SMS kodo za začetek aktivacije.

4

vnesi bob številko na katero boš prejel SMS kodo. klikni gumb »pošlji« in prejeto kodo vnesi v polje:

koda je bila uspešno poslana. če je nisi prejel, poskusi znova.
pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni