kaj je bob mobilni internet? 

bob mobilni internet so paketi, ki so primarno namenjeni uporabi mobilnega interneta – na poti, na vikendu ali doma. enostavno vstaviš SIM in že uporabljaš noro ugoden internet kjerkoli in kadarkoli – po bob pravilih! brez vezave, brez podražitev in brez skritih stroškov.


kako deluje mobilni internet?

bob ima na voljo dva paketa mobilnega interneta – bob net 50GB ter bob net 200GB. bob net 50GB ti priporočamo za uporabo na mobilnem telefonu ali tablici. vključuje 50 GB prenosa podatkov, kar je dovolj za brskanje po spletu, ogled video vsebin ter igranje mobilnih iger. popoln je za vikend ali uporabo na poti, na vlaku, v avtu, med čakanjem na naslednje predavanje… :)

bob net 200GB ti priporočamo za uporabo na tablici ali modemu. vključuje ogromnih 200 GB prenosa podatkov, kar bo zagotovo dovolj za poslušanje glasbe, spremljanje video vsebin, igranje iger... uporabljaš ga lahko kar namesto fiksnega interneta, saj je priklop popolnoma enostaven in brez nepotrebnega polaganja kablov ali vrtanja. popoln je za uporabo doma, na vikendu, v študentskem domu ali stanovanju, v začasnem bivališču… bob mobilni internet lahko namreč vedno pospraviš in vzameš s seboj, kamor želiš in kadar želiš.

pri paketih mobilni internet si lahko popolnoma brez skrbi! ko porabiš celotno količino zakupljenega prenosa podatkov, se hitrost prenosa podatkov upočasni in ne zaračunava. seveda lahko brezplačno tudi prehajaš med paketi. če na primer ugotoviš, da ti 50 GB prenosa podatkov ni dovolj, enostavno odpri aplikacijo ali spletni portal moj bob in brezplačno zamenjaj paket.

kaj pomeni hitrost prenosa podatkov 10/3 mbit/s?

danes slišimo o teoretičnih hitrostih prenosa podatkov do 150/50 mbit; 300/100 mbit/s, ob dejstvu da jo uporabniki tudi redko dosegajo, se poraja vprašanje ali jo zares tudi potrebujemo? niti slučajno! :)

na primer, za ogled videa na Youtube, Netflix ali VOYO v HD obliki, je priporočena hitrost vsaj 3 mbit/s, idealna pa naj bi bila 5 mbit/s. če ti bob torej omogoča 10 mbit/s, ali zares potrebuješ več kot to? :)

za povprečnega uporabnika je hitrost prenosa podatkov do 10/3 mbit/s več kot dovolj in pri oblikovanju svojih paketov, je bob poskrbel, da je zagotovil zadostne hitrosti prenosa podatkov – in to brez visokih cen!


kako postanem uporabnik bob mobilnega interneta?

uporabnik bob mobilnega interneta postaneš po istem postopku kot postaneš naročnik ostalih paketov bob.

  • najprej kupiš bob kartico SIM. lahko se odločiš samo za nakup kartice SIM ali pa kupiš mobilni Wifi Huawei E5576 ali tablico Lenovo Tab 10 in kartico SIM prejmeš poleg brezplačno. naprave lahko kupiš prek spleta, samo kartica SIM pa je na voljo tudi na ostalih prodajnih mestih.
  • ko imaš kartico SIM pri sebi, greš tukaj in izpolniš obrazec za sklenitev novega naročniškega razmerja. v prvem koraku izbereš »mobilni internet«.
  • po uspešno oddanem obrazcu, te bo obiskal kurir z pogodbo in po podpisu, si že uporabnik bob mobilnega interneta! :)

brez skrbi, paketi mobilni internet so brez vezave. v kolikor se kasneje odločiš, da ga ne potrebuješ več, enostavno prekineš naročniško razmerje.

pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni