bob časti 30% popusta na letno naročnino!

pripelji kolega na enega izmed spodnjih naročniških paketov in oba si zagotovita kar 30% popust na mesečno naročnino za celo leto!kako do popusta?

da si zagotoviš popust, je potrebnih le nekaj korakov:

  1. svojo unikatno kodo lahko najdeš na Facebook ali Instagram profilu GOVORIbob
  2. če kode ne najdeš, pošlji SMS s ključno besedo »koda« na 6111 in prejel jo boš v povratnem sporočilu
  3. tvoj povabljen kolega naj sklene novo naročniško razmerje na naročniškem paketu bob 5ka, hit bob, drzni bob ali magični bob ter vnese tvojo kodo. to lahko uredi preko bob.si/prijava ali s klicem na 068 680 680.


na naslednji položnici vaju že čaka popust v višini 30% osnovne mesečne naročnine, ki velja celo leto!pohiti, ponudba velja le do konca oktobra!

ponudba velja do 31. 10. 2021 in je na voljo za potrošnike. promocijska ponudba vsebuje znižanje cene mesečne naročnine v višini 30% za obdobje 1 leta od sklenitve novega naročniškega razmerja in velja za vse nove naročnike, ki sklenejo novo naročniško razmerje na paketu bob 5ka, hit bob, drzni bob ali magični bob do vključno 31.10.2021 ob uporabi promocijske kode ter obstoječe naročnike na katerem koli pogovornem naročniškem paketu z osnovno mesečno naročnino, od katerega dodeljena promocijska koda je bila porabljena pri sklenitvi novega naročniškega razmerja. vsaka koda je unovčljiva le enkrat. popust v višini 30% na osnovno mesečno naročnino se obračuna 12 zaporednih mesecev, po preteklih 12-ih mesecih se naročnina začne zaračunavati skladno s cenikom. ponudba ne velja za naročnike paketa bob 4 cente in pakete mobilni internet. vse cene vključujejo DDV.
pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni