povej naprej bob povečuje količine in hitrost prenosa podatkov

s 1. aprilom 2019 bob dviguje LTE hitrosti prenosa podatkov na vseh naročniških in predplačniških paketih in sicer do 50/10 mbit/s. hkrati pa povečuje tudi količino prenosa podatkov!

seveda pa cena vseh bob paketov ostaja nespremenjena!

nasvet: da ti bo LTE povezava delovala brezskrbno, poskrbi da imaš telefon, ki podpira LTE ter USIM kartico (kako do USIM kartice?).


kako lahko uredim prehod na paket hit bob ali drzni bob?

svoj bob paket lahko že danes spremeniš popolnoma enostavno in brezplačno! pošlji SMS s ključno besedo »hitbob« ali »drznibob« na 0680 oziroma željeno menjavo kadarkoli opravi kar v portalu moj bob.povej naprej in si zagotovi en mesec brez osnovne mesečne naročnine!

deli dobro novico s prijateljem, sorodnikom ali znancem, ki še ni bob naročnik in oba bosta prejela en mesec brez osnovne mesečne naročnine!

kako do brezplačne naročnine za en mesec?

  1. pošlji SMS s ključno besedo »koda« na 6111
  2. v povratnem sporočilu boš prejel dve unikatni kodi
  3. kodo deli s svojimi prijatelji, ki še niso bob naročniki
  4. v kolikor bo vsaj ena tvoja koda uporabljena pri sklepanju novega naročniškega razmerja, vama bob podari en mesec mesečne naročnine!

ugodnost lahko izkoristiš le do konca aprila, zato pohiti!sprememba velja od 1. 4. 2019 tako za nove kot za obstoječe bob naročnike ali predplačnike. obstoječim bob naročnikom in predplačnikom bo hitrost prenosa podatkov povišana samodejno od 1. 4. 2019 dalje. povečane količine na paketu hit bob in drzni bob bodo naročniki prav tako prejeli avtomatsko na dan 1. 4. 2019, predplačniki pa ob naslednji aktivaciji zakupa.

promocijska ponudba »povej naprej« je na voljo za naročnike in vsebuje 100% popust na osnovno mesečno naročnino za obdobje 1 meseca od sklenitve novega naročniškega razmerja in velja za vse nove naročnike, ki sklenejo novo naročniško razmerje na paketu bob 5ka, hit bob ali drzni bob do vključno 30.4.2019 ob uporabi promocijske kode ter obstoječe naročnike na katerem koli naročniškem paketu z osnovno mesečno naročnino, od katerega dodeljena promocijska koda je bila porabljena pri sklenitvi novega naročniškega razmerja. vsak naročnik lahko prejme le 1 mesec brez osnovne mesečne naročnine, ne glede na to koliko promocijskih kod je bilo uporabljenih. vsaka koda je unovčljiva le enkrat. po preteklem 1 mesecu, se naročnina začne zaračunavati skladno s cenikom. ponudba ne velja za naročnike paketa bob 4 cente.
pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni