Inhalt:

bob podatkovna opcija 1GB

najcenejši prenos podatkov.

dostopaj do spleta kjerkoli in kadarkoli. enostavno vklopi bob podatkovno opcijo 1 GB, s katero lahko za le 5 eur na mesec prenašaš do 1 GB podatkov.

ne pozabi – podatkovno opcijo 1 GB lahko vklapljajo le bob naročniki. če še nisi, lahko svoj predplačniški paket enostavno spremeniš v naročniškega

opcijo lahko vklopiš kadarkoli:

  • lahko že ob prijavi naročniškega razmerja, 
  • lahko pa tudi kasneje s klicem na številko bob klicnega centra 068 680 680, 
  • preko portala moj bob ali  
  • prek sporočila SMS: pošlji SMS na 0680 s ključno besedo: bob 1GB.

 

  mesečna naročnina 5 eur  
  zakupljena količina podatkov v Sloveniji in EU/EEA gostovanju 1 GB  
  zakupljena količina podatkov v EU/EEA gostovanju brez dodatnih stroškov 1 GB  
  cena za vsak naslednji prenos1 GB 5 eur  
  priključnina 0 eur  
  vezava brez  
  na voljo na bob naročniškem paketu  
       
več o podatkovni opciji 1 GB

 

vključena količina podatkov velja samo za prenos podatkov v Sloveniji. v kolikor zakupljene količine podatkov nisi porabil, se neporabljena količina ne prenaša v naslednje obračunsko obdobje. obračunski interval za prenos podatkov je 64 kB.

 

v kolikor zakupljeno količino podatkov porabiš pred iztekom obračunskega obdobja, se vsak nadaljnji GB prenesenih podatkov zaračuna v višini 5 eur.

 

če opcije ne izklopiš, se samodejno obnavlja vsak mesec. v kolikor želiš bob podatkovno opcijo 1 GB izklopiti, pokliči na številko bob klicnega centra 068 680 680.

 

če imaš bob paket z že zakupljeno količino za prenos podatkov, lahko to povečaš z dodatnim zakupom bob podatkovne opcije 1 GB. v tem primeru se vedno najprej porabi vsa količina prenosa podatkov iz bob paketa in šele naknadno iz bob podatkovne opcije 1 GB.košarica
0 artiklov