osvežena bob ponudba s še večjimi bob paketi!  preveri novosti in preklopi na bob

bob je spremljal vaše želje in pripravil super novosti v svoji redni ponudbi. poleg izboljšanega in še večjega paketa drzni bob, sedaj predstavlja še popolnoma nov, največji bob paket do sedaj - magični bob! in kot je za bob običajno – brez podražitev, brez vezave in brez skritih stroškov.še drznejši drzni bob


paketu drzni bob smo dodali kar 10 dodatnih gigabajtov, za isto ceno kot doslej! za samo 9,99 eur na mesec boste sedaj tako naročniki kot predplačniki, poleg 3000 minut in 3000 SMS sporočil, prejeli norih 35 GB prenosa podatkov v Sloveniji.

obstoječi naročniki tega paketa ste dodatni prenos podatkov samodejno prejeli 5. 5. 2020, predplačniki pa boste višje količine prejeli ob naslednjem zakupu enot.

želiš zamenjati svoj obstoječi paket v drzni bob? enostavno in brezplačno! pošlji SMS s ključno besedo drznibob na 0680. menjavo lahko urediš tudi v aplikaciji moj bob ali na portalu moj bob.

še nisi bob uporabnik pa bi to rad postal? enostavno kupi bob kartico SIM ter izpolni prijavo naročniškega razmerja tukaj.
čira čara, bob ne razočara!


za vse tiste, ki ste si zaželeli ogrooomno količino prenosa podatkov, smo pripravili popolnoma nov paket – magični bob! paket vključuje 4000 minut, 4000 SMS sporočil in neverjetnih 50 GB prenosa podatkov po bob ceni – 12,99 eur na mesec. čira, čara in skrbi o visoki porabi ni več! :)

želiš zamenjati svoj obstoječi paket v magični bob? enostavno in brezplačno! pošlji SMS s ključno besedo magicnibob na 0680. menjavo lahko urediš tudi v aplikaciji moj bob ali na portalu moj bob.

še nisi bob uporabnik pa bi to rad postal? enostavno kupi bob kartico SIM ter izpolni prijavo naročniškega razmerja tukaj.
med katerimi paketi lahko sedaj izbiram?


bob je poskrbel za vse – za tiste, ki telefon uporabljate le redko in za tiste, ki se težko odlepite od ekrana! v redni naročniški ponudbi imaš sedaj na voljo kar 5 paketov, izbereš pa tistega, ki ti najbolj odgovarja. brez skrbi – pri bobu lahko enkrat na obračunsko obdobje menjaš paket in to brezplačno!


ponudba je veljavna od 5. 5. 2020 in je na voljo za potrošnike. zakupljene količine veljajo za klice in SMS sporočila v vsa slovenska omrežja ter prenos podatkov v Sloveniji. cene vključujejo DDV. podrobnosti o paketih so na voljo v aktualnem ceniku bob.

pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni