bob praznuje in te obdaruje!

bob praznuje že osmi rojstni dan. že osem let drži obljube in je brez podražitev, brez vezave in brez skritih stroškov!
in ko bob praznuje, obdaruje! ob tej super priložnosti ti je bob pripravil dve presenečenji.prve tri častim jaz!


preklopi na bob, izberi enega izmed naročniških paketov in prve 3 mesece govori brezplačno, saj ti osnovno mesečno naročnino časti bob – brez vezave!

novo bob naročniško razmerje lahko urediš enostavno in kar iz domačega naslonjača! kupi bob kartico SIM ter preko spletne strani ali številke 068 680 680 podaj svoje podatke. v roku treh delovnih dni se bo pri tebi oglasil kurir, kjer podpišeš pogodbo in že si bob!

vendar pohiti, ponudba velja le do konca decembra!epska nagradna igra!


bob si ∞ želi vaših voščil! zato je pripravil top nagrade, za katere se potegujete vsi, ki obiščete stran bob.si/bob-praznuje in zapišete svojo voščilo <3

v času od 7.11. do 30.11. se bodo odpirale različne nagrade, po odprtju vsake nove nagrade pa bo potekal žreb. po zaključku nagradne igre, bo bob med vsemi čestitkami izbral nekoga, ki prejme prav posebno nagrado – 8 let brezplačne osnovne mesečne naročnine na pogovornem bob paketu!

hitro skoči na bob.si/bob-praznuje in oddaj svojo čestitko!promocijska ponudba je na voljo za potrošnike in vsebuje 100% popust na mesečno naročnino za obdobje prvih 3 mesecev od sklenitve naročniške pogodbe in velja za vse nove naročnike, ki od vključno 7. 11. 2019 do vključno 31. 12. 2019 sklenejo naročniško razmerje za pakete bob 5ka, hit bob ali drzni bob. kot nov naročnik se šteje naročnik, ki v zadnjih 45 dnevih ni bil bob naročnik. popust ni zamenljiv za gotovino ali druge oblike ugodnosti. popusti se ne seštevajo. vse cene vključujejo DDV.

pogoji nagradne igre »bob praznuje 8 let« so objavljeni na www.bob.si/pogoji-in-dokumenti.
pogoji in dokumenti obvestila kontakt osebna izkaznica informacije o piškotkih natisni